9911 Business

Just another SeoBureau site

Vortex berging licht
De Vortex Shed Light is een andere lamp die super eenvoudig te installeren is met een clip ontwerp. Het zonnepaneel kan worden bevestigd aan de bovenkant van de schuur of het gebouw en het schijfvormige lichtgedeelte binnenin. s Nachts, wanneer u het licht wilt gebruiken, klikt u gewoon op de knop aan de voorkant. De Vortex Shed Light heeft drie standen: alle 36 LED’s (super-helder), 24 LED’s (iets minder fel), en 12 LED’s (laagste stand).

Vortex bergingslamp op zonne-energie

Deze lamp heeft ook een lux sensor in het zonnepaneel. Volg de instructies hierboven voor de Evo15 Solar PIR Utility Light om hem overdag aan te laten gaan. Ik zou deze lamp niet aanraden als u dingen wilt lezen (zoals zaadpakketten, een tijdschrift, enz.), omdat hij minder gericht is dan de Evo15 Solar PIR Utility Light en het licht verder naar buiten verspreidt om de kamer te verlichten. Hij kan echter wel 7 uur op een volle lading branden.

Solar PIR portiekverlichting

De Solar PIR Porch Light is een soort hybride tussen de Evo15 Solar PIR Utility Light en de Vortex Shed Light, want hij doet een beetje van allebei. Het heeft een PIR sensor in het midden (bereik is 2m – 6,5m), zodat het zal activeren in plaats van de handmatige inschakelen en heeft een slanke zonnepaneel, hoewel weer zal het alleen werken in het donker (tenzij u de stekker uit het stopcontact). Hij heeft een detectiebereik van 360 graden en wordt met een clip gemonteerd, net als de Evo 15.

Solar PIR portieklamp

Omdat dit een hybride lamp is, gebruiken veel mensen hem om verschillende redenen, maar de meest voorkomende is een ingangsverlichting. Het licht wordt geactiveerd als u dichter bij de voordeur komt en stelt u in staat uw sleutels te vinden. Het is ook perfect voor een schuur of een fietsenstalling.

Geo-verlichtingskits (1, 2, 3, 4, en 5)
Dit is de meest complexe optie, maar ook de meest populaire voor het verlichten van gebieden die vrij groot zijn en geen toegang hebben tot een stroombron. Maar maak je geen zorgen! Als algemene vuistregel geldt: als u een standaard huishoudstekker kunt aansluiten, kunt u deze kit gebruiken. Het is een beetje meer betrokken dan de vorige lichten die op deze blog en ik zal alleen ingaan op de basis hier als we konden een hele blog te schrijven op alleen Geo Lighting Kits.

Inhoud van de Geo 1 Mains Free Solar Light Kit

Waar kunt u deze kit voor gebruiken: we hebben klanten gehad die ze gebruiken voor een hele reeks dingen, van schuren, tot stallen, tot Eco-toiletten, enz. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt en door de manier waarop het allemaal werkt, kunt u het aanpassen om het geschikt te maken voor uw behoeften. Bijvoorbeeld: wil je dat het werkt met een sensor: voeg een PIR toe, wil je meer schakelaars: dat is prima, heb je minder/meer lampen nodig dan de kit levert: voeg gewoon één lamp toe of verwijder deze. Zolang u niet meer gebruikt dan de batterij kan opslaan, kunt u aan de slag! (Over het algemeen raden wij deze kits niet aan voor iets anders dan verlichting en accessoires voor verlichting. Voorbeeld: het gebruik van een elektrisch gereedschap met deze kits zal een enorm beslag leggen op de batterij, aangezien de kits alleen bedoeld zijn voor gloeilampen).

Tags:  Buitenverlichting zonne-energie  –  led tl buis